White Lion – Till Death Do Us Part

Selamat pagi, siang, sore, maupun malam.. kapankun kalian nyasar ke blog saya ini.
Kali ini mau menyajikan lirik lagu dari group band rock klasik yang saya suka banget. Terutama yang lirik lagunya saya share ini.

Yups, White Lion-band yang digawangi Mike Tramp, Vito Bratta dkk ini emang punya ciri khas dari solo gitar yang keren banget. Dari beberapa lagunya kayaknya gak ada yang dikatakan jelek, bagus semua. Simple tapi keren, simple tapi kayaknya ribet. Tapi di situlah ciri khas aransemen yang dicipatin oleh sang gitaris yaitu Vito Bratta.

Meskipun sekarang kabar bandnya udah gak tau gimana, kayaknya bubar kali ya? Soalnya mereka juga udah jarang banget perform di stage maupun acara off air. Tapi lagu-lagu mereka masih tetap didengarkan oleh para penggemar setianya, yang salah satunya ada saya ini. Yah.. walaupun saya fans berat yang dilihat dari bentuk fisik si (hahaha).
Oke lah, langsung saja. Enjoy !

White Lion – Till Death Do Us Part
As we walk the golden mile
Down the pretty aisle
I know that you are mine

And there’s nothin’ in this world
That I know I wouldn’t do
To be near you every day
Every hour, every minute

Take my hand
And let me lead the way

All through your life
I’ll be by your side
Till death do us part

Baby, I’ll be your friend
My love will never end
Till death do us part

When I wake up every day
With you lyin’ in my arms
I wonder if I’m dreamin’

When I look into your eyes
I just can’t believe it’s true
That my heart belongs to you
Baby, we can have it all

Girl, take my hand
And let me lead the way

All through your life
I’ll be by your side
Till death do us part

Baby, I’ll be your friend
My love will never end
Till death do us part

There’ll be good times
And there’ll be bad
But I will stand beside you
Woman, all the way

And through the years
As life will put us through
When snow will fall on winter nights
I’ll keep you warm inside
Yeah, baby, I will

All through your life
I’ll be by your side
Till death do us part

Baby, I’ll be your friend
My love will never end
Till death do us part

Yeah, baby, I’ll be there
All through your life
I’ll be by your side
Till death do us part

Baby, I’ll be your friend
My love will never end
Till death do us part

Yeah, baby, I’ll be there
Baby, I’ll be there
All through your life
And I know that you’ll be there
I know that you’ll be there
Waiting for me
Yeah, baby, I’ll be there
Baby, I’ll be there
All through your life
And I know that you’ll be there
I know that you’ll be there
Waiting for me

 

Writer(s): Mike Tramp, Vito Bratta

source : https://www.azlyrics.com/lyrics/whitelion/tilldeathdouspart.html

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

Atas ↑

%d blogger menyukai ini: